Sjælsø Management og sikkerheden

Visual Display > Cases > Infoskærme > Sjælsø Management og sikkerheden

Sjælsø Management og sikkerheden

Sjælsø Management står blandt andet for sikkerhed og vidensdeling på byggepladserne landet over. De har sammen med SKANSKA sat sig for at nedbringe ulykker og sikre håndværkerne bedst muligt. En af løsningerne er montering af vores infosystem som kan skræddersys til byggepladsen.

Fordelen ved infoskærmen er at administrationen enkelt kan dele viden, billeder, leverancer til byggepladsen, vejrudsigt, nyheder og meget andet med håndværkerne. Leverandørerne har adgang til kalendersystemet hvori de skriver hvad de leverer på en given dag, hvor længe de er på byggepladsen og hvilke opgange og køreveje de blokerer.

Et anden plus ved systemet, er at man løbende kan ændre i layoutet uden at det koster en formue så det fungerer sammen med byggepladsens forskellige faser og administrationens ønsker.

Vi har længe set styrken i sikkerhed og vidensdeling på byggepladsen og fortsætter med at udvikle infosystemet og her er et tæt samarbejde med alle vores kunder vigtigt. Det er dem der færdes på byggepladsen, der bestemmer infoskærmens indhold og muligheder og det er sammen med dem at vi udvikler brugerfladen så den er med til at skabe sikkerhed, og øge informationsniveauet for håndværkere og medarbejdere.

“På “mine” byggepladser er det altid et krav, at entreprenørerne melder ind når de får større leverancer på pladsen. Med infoskærmen er det ikke kun mig der får information om hvornår der er tung trafik eller blokerede tilkørselsveje, det er alle. Derudover gør infoskærmen det let for os at dele runderingsbilleder, informationer fra sikkerhedsmøder og generelle nyheder. For alle os der arbejder i byggebranchen er infoskærmen en klar fordel.”

Johnny Engel projektleder, Sjælsø Management ApS.