Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/visualdisplay.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
"Ishytten"s stretch-skærm på Copenhagen Streetfood - Visual Display

“Ishytten”s stretch-skærm på Copenhagen Streetfood

Visual Display > Cases > Skærme over 20" > “Ishytten”s stretch-skærm på Copenhagen Streetfood

“Ishytten”s stretch-skærm på Copenhagen Streetfood

Copenhagen Streetfood er et populært tilløbsstykke på papirøen i København. I sommerperioden er der dagligt 5.000 besøgende – både nysgerrige turister og lokale københavnere som nyder solen, maden og det rustikke sceneri.

En stretch-skærm giver opmærksomhed

En af de populære boder er Ishytten, som med sine hjemmelavede flødeboller, æbletærte, kager og frisklavede vafler, ofte har lange køer foran disken.

Indehaver Susanne, vil gøre noget ekstra ud af at fortælle forbipasserende og de der allerede står i kø, hvordan alle de hjemmelavede lækkerier laves. Med en flot 29″ stretch-skærm placeret centralt over disken, samt nogle utroligt flotte billeder leveret af vores partner Postwork Videoproduktion, kommer vi helt tæt på når Susanne arbejder. Kunderne er spændte og lækkersultne, længe inden de når frem til disken.

Selve systemet som består af skærm, computer, styresystem og software, holdes opdateret samt kan fjernstyres fra vores kontor i København. På den måde kan videobudskaberne på skærmen skiftes ud når der er behov for det, samt at fejlfinding er enkelt, billigt og kræver ikke at der kommer en tekniker ud og ser på skærmen.

Ishytten havde valget mellem at købe eller leje skærmen og valgte at leje da vi har nogle meget favorable priser på netop langtidsleje af skærme.

Susanne er selv meget tilfreds med hele løsningen.

“Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Visual Display og Postwork. De er utroligt professionelle omkring deres arbejde, ned til mindste detalje. De er velforberedte og punktlige og har rigtig mange gode ideer, som absolut kan ses i det færdige resultat.

Efter jeg har fået lavet denne film har mine kunder fået øjnene op for mine mange kager, og efterspørgslen har i høj grad været stigende idet mine kunder nu ser “historien” bag alt hvad vi laver. Visual Display og Postwork får Ishyttens varmeste anbefalinger“.
Susanne,