Det digitale skrivebord

Visual Display > Cases > Touch screen > Det digitale skrivebord

Det digitale skrivebord

Der er flere der gennem tiden har spurgt til digitale skriveborde som medarbejdere og kunder kan samles om. Et sted hvor man sammen kan gennemgå byggeplaner og 2D/3D tegninger i forbindelse med entreprenøropgaver på byggepladserne, til produktfremvisning i butikken eller til at vidensdele på museer eller hotellobbyer.

Sammen med vores partner Rosendahl har vi udviklet en touchskærmsløsning i et enkelt og flot design til at netop fungere som arbejds- og displaybord. Via en 46″ touchskærm kan man se sine tegninger og 3D modeller i en flot opløsning som står knivskarpt. Ligesom på en tablet kan man skalere, rotere og trække i billederne såfremt softwaren tillader det.

Skærmen giver, på grund af sin størrelse, et flot overblik og kan med fordel benyttes overalt hvor mange mennesker dagligt mødes for at lægge strategi, gennemgå tegninger og tage fælles beslutninger hvor den visuelle forståelse og kommunikation er nødvendig for at alle træffer beslutninger på samme grundlag.

Der er mange muligheder for skærmen som med fordel kan opstilles som oplysnings- og informationstavle på byggepladsen, i storcentre, på museer, i hotellobbyer og som produktdisplay i butikkerne.