Vi er Visual display

“Det levende billede kan så meget mere end de flade ord på et stykke papir. Det kan sætte følelser i gang – og følelser skaber handling”

I mere end 20 år har vi arbejdet med video og medier, og vi følger udviklingen inden for det, der med et fint ord hedder Digital Signage, og som vi selv refererer til  som info- og reklameskærme. Vi ved, at når den rigtige skærm og nogle velproducerede reklamefilm fanger kundernes opmærksomhed, så har man pludselig en ekstra salgskanal – direkte i butikken, i lobbyen eller i venteværelset. For os handler det om at skabe værdi for vores kunder og deres produkter. Vores mål er ganske simpelt at gøre vores kunder trygge i oplevelsen af, at alt hvad vi laver for dem, er i trygge hænder, hvad enten vi installerer info- og reklameskærme, hjælper med produktion af reklamespots eller står for den daglige drift og support. Vi VIL være det sikre valg for alle, der ønsker digital markedsføring indoor og outdoor.

“én leverandør til det hele”

Når du vælger os til at levere dine skærme, så får du en kompetent partner, der varetager alle relaterede opgaver, og som gerne tager imod en udfordring. Intet projekt er for stort eller småt til at gå i dialog omkring, og du vil altid få et ærligt svar om opgaven og jeres ønsker for skærmene og deres indhold.Signature

LED display til butiksvinduet eller udstillings lokalet

 

 

 

 

 

 

HVORFOR VÆLGE OS?

Vores kompetencer kommer blandt andet fra tv- og medieindustrien. Med mere end 20 års erfaring med teknisk rådgivning og løsninger på teknisk udfordrende opgaver for blandt andre TV2, Danmarks Radio og Studios som Melodi Grand Prix, OL og store danske tv-shows, har vi det helt store overblik når det gælder visuelle medier.

Du får en yderst kompetent partner når du vælger os og skal dermed ikke bekymre dig om det tekniske. Det står vi for, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Fleksible løsninger der fænger

Én skærm eller mange skærme samlet - vi finder fleksible løsninger.

Kreativ partner

Vi har det rette kreative team til at løse udfordrende ogaver.

Danmarks bedste support

Ring til os og oplev det selv.

Fantastisk serviceaftale

Opdatering, overvågning, upload direkte til dine skærme og meget mere.

Software

Har du en idé, så kan vi udvikle systemet til skærmen.

Video

Vi producerer film til dine skærme - topprofessionelt.

Vores team

Kasper Rask

Direktør