Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/visualdisplay.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Nye skærme for Snickers Workwear i Carl Ras i Herlev

Hultafors Group hos Carl Ras

Visual Display > Cases > Mindre skærme > Hultafors Group hos Carl Ras

Hultafors Group hos Carl Ras

For at synliggøre produktlinierne Snickers Workwear, Wibe stiger og Solid Gear, for Hultafors Danmark har vi installeret skærme i deres produktafdeling hos Carl Ras i Herlev.

Det handler om at fange kundernes interesse der hvor kunderne befinder sig i butikken og at komme i dialog med kunderne omkring det de ser på skærmene. Derfor har vi opsat en mindre 10″ skærm ved kassen med en reklamefilm som minder kunderne om at huske at forny knæbeskyttere når de køber andet arbejdstøj. På tøjstativerne bagved kassen, har vi installeret en 15″ skærm som viser en video med de 6 produktlinjer som indgår i Snickers Workwear.

Kunderne ser skærmene når de kommer forbi salgsområdet og bliver mindet om produkterne, mens de står ved kassen. Ekspedienten kan følge op med forklaring hvis kunden virker interesseret, og på den måde kan der åbnes for et mérsalg på en naturlig måde, uden at det virker påtrængende.

Visual Display opsætter og driver skærmene og vi tager os af alle tekniske spørgsmål såvel som produktion af reklamevideoer ud fra det materiale som kunden har til rådighed. Vi hjælper vores kunder med at få levendegjort budskaber om produkter og serviceydelser og vi ønsker at det skal være nemt at reklamere med video. Som kunde hos os  skal du ikke tænke på andet end hvad du vil se på skærmene – resten tager vi os af, før, under og efter opsætningen af udstyret.