Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/visualdisplay.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Ny LEDskærm på Kongens Nytorv - Visual Display

Ny LEDskærm på Kongens Nytorv

Visual Display > Cases > Ikke kategoriseret > Ny LEDskærm på Kongens Nytorv

Ny LEDskærm på Kongens Nytorv

Har du bevæget dig rundt på Kongens Nytorv i indre by de seneste dage, har du måske bemærket den nye outdoor LEDskærm der er opsat på pladsen. I samarbejde med vores partnere har vi leveret hardwaren der driver skærmen, ligsom vi står for hardwaren på den i forvejen opsatte storskærm på Kongens Nytorv.

Den seneste LEDskærm skal kun hænge i to uger som led i et reklamefremstød. Den blev sat op på halvanden dag og nedtages på en enkelt dag efterfølgende.

Det er værd at bemærke at vi i Visual Display ofte benytter danske leverandører af hardware og elektronik, da både design og kvalitet har vist sig at være meget bedre end udlandet ofte kan levere. Når man opsætter en skærm udendørs er særligt kvaliteten af hardwaren vigtig da den skal kunne fungere under svære forhold I mange år fremadrettet uden at skulle serviceres for ofte. Her viser danske leverandører deres talenter og vi siger tak til vores partnere på hardware og elektronik for endnu en succesfuld leverance.

Vil du høre mere så kontakt os på tlf.:  3166 5333 eller på mail: kontakt@visualdisplay.dk

 

Share: