Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/visualdisplay.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Maltbazaren og 10" skærmene - Visual Display

Maltbazaren og 10″ skærmene

Visual Display > Cases > Mindre skærme > Maltbazaren og 10″ skærmene

Maltbazaren og 10″ skærmene

Maltbazaren i København sælger hjemmebryggeudstyr til ølenthusiaster. De har en lille hyggelig butik på Nørrebro hvor kunderne går rundt og læser på ølopskrifter, kigger på råvarer og taler om bryggeudstyr og meget andet.

For at yderligere inspirere kunderne har vi i butikken opsat to 10″ skærme, som skal informere kunderne om alt det personalet ikke når at få fortalt, samt at skabe en hyggelig bryggestemning med billeder af hjemmebryggeriets produktionstrin. Reklameskærmen fortæller blandt andet hvilke nye ølopskrifter Maltbazaren anbefaler og hvilket bryggeudstyr man bør investere i. De fortæller også at man ved at følge Maltbazaren på de sociale medier, kan opnå rabatter og deltage i konkurrencer samt at skærmene reklamerer for Maltbazarens onlinebutik hvor man kan opnå yderligere besparelser på varerne.

Reklameskærmene fungerer fint i butikken og leverer budskaberne til kunderne efterhånden som de bevæger sig rundt mellem hylderne og uden at skærmene er hverken påtrængende eller generende.

Vi har oplevet at skærmene er blikfang for nye kunder, der går forbi butikken og som derefter er kommet ned i butikken og har været interesseret i at snakke om butikkens vareudvalg. Skærmene er pæne og kunderne har især lagt mærke til at vi er på Facebook p.g.a. skærmen ved kassen. “  

Andreas Palsgård – Maltbazaren