Digital Touchskærm Udlejning

Visual Display > Cases > Infoskærme > Digital Touchskærm Udlejning

Digital Touchskærm Udlejning

Lej dit blikfang til messen.
Muninn er en af Danmarks spændende aktører på cybersikkerhedsområdet. På årets xxxmesse lejede de denne 55” touchskærm fra @visualdisplay og skabte blikfang og fik aktiveret de besøgende.
Vi oplever at vores kunder i større udstrækning end tidligere, har lyst til at fange messegæsternes interesse med forskellige typer digitale info- og touchskærme, men at de samtidig ikke har behovet for at indkøbe skærmene i dyre domme, og opmagasinere dem i virksomheden til de ind i mellem skal bruges.
Derfor er vi begyndt at udleje enkelte modeller blandt andet med touchmulighed, således at man både kan køre videobudskaber og lade gæsterne interagere med skærmen, deltage i en konkurrence eller blive klogere på et produkt.
Der er mange måder at fange messegæsternes opmærksomhed på, og noget af det der virker bedst er det man må røre ved og lege med. Når alt kommer til alt er vi mennesker visuelle og legesyge, og burde som race måske hedde HOMO LUDENS – det legende menneske men en ting er i hverfald sikkert – alle kan lide at spare penge.
Se mere her