Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/visualdisplay.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Danmarks flotteste Kø-nummersystem - Visual Display

Danmarks flotteste Kø-nummersystem

Visual Display > Cases > Touch screen > Danmarks flotteste Kø-nummersystem

Danmarks flotteste Kø-nummersystem

Skab mérsalg med video mens folk står i kø

Vi har udviklet Danmarks flotteste kø-nummersystem på baggrund af ønsker fra vores kunder om simpel installation, at systemet skal kunne køre wi-fi så alle små skærme ved kasserne kun skal have strøm men ikke ethernet-kabler og at systemet skal kunne vise video så man kan skabe mérsalg i butikken.

De etablerede kø-systemer kræver normalt internetopkobling med kabel men nu har vi udviklet et super enkelt kø-system hvor alle de små skærme ved kasserne kører wi-fi og hvor touch-skærmen man aktiverer for at trække et nummer, samtidig viser info- eller reklamebudskaber således at man brander sin forretning og skaber mérsalg.

Kø-nummersystem i flot design

Systemet består af en 21” touch-skærm der er koblet til en nummerprinter. Når nummeret er printet, ligger det I kø på det lokale wi-fi indtil en af de ansatte ved kasserne aktiverer næste nummer med et klik på deres computerskærm. En 10” skærm ved hver kasse viser nummeret på den der ekspederes i øjeblikket.

Prisen varierer efter antal kasser. Kontakt os for pris.

Se videoen om systemet her: https://vimeo.com/289444276