Info- og reklameskærme hos Danhostel

Visual Display > Cases > Infoskærme > Info- og reklameskærme hos Danhostel

Info- og reklameskærme hos Danhostel

Danhostel Copenhagen Amager har altid mange glade gæster og ønskede info- og reklameskærme som uden at virke dominerende i lobbyen og receptionen, ville være med til at levere nogle af de budskaber personalet ikke altid havde tid til. Reklameskærmene skulle være med til via deres visuelle stil, at få alle gæster til føler sig hjemme i en hjemlig og uformel atmosfære, samt at filmene skulle kunne appellere til såvel børn og voksne, håndværkere og forretningsfolk.

Visual Display har installeret vores eget system på allerede eksisterende skærme og leveret en række reklamespots som blandt andet reklamerer for stedets dejlige morgen buffet, for billetter til Den Blå Planet og andre turistattraktioner i nærheden. De opfordrer til at besøge Danhostel på Facebook og Instagram og viser hvor enkelt det er at finde ind til centrum, for de besøgende der ikke er kendt i området.

Resultatet er en informationsskærm som ‘brander’ stedet og alle dets tilbud og som leverer budskaberne så personalet kan koncentrere sig om at servicere gæsterne. Og så er systemet koblet op til Visual Displays eget mødebookingsoftware som betyder at når der kommer gæster til møde- og konferencerummene, bliver de mødt allerede i lobbyen af en informationsskærm der byder dem velkommen og viser dem hvor de skal gå hen.

Vi har benyttet os af Visual Display som leverandør af såvel hardware som software til vores infoskærme.

Vi oplever et utrolig professionelt og engageret firma, der på alle tider af døgnet yder en sublim service. De forstår vores virksomhed, og sætter en ære i at imødekomme vores ønsker, samt udfordre os med deres erfaringer og kompetencer.

Vi er meget glade for samarbejdet og giver Visual Display vores bedste anbefalinger.

Lasse Uldahl Borch, Danhostel Copenhagen Amager